Qui som Taronges del Delta

Som una empresa familiar que durant tres generacions hem cultivat taronges i mandarines.

Tenim la sort de poder gaudir de la fruita acabada de collir, amb tot el seu sabor i vitamines. Fa un temps ja, que pensem en poder compartir aquesta sort amb tothom. Aquest any hem decidit construir la web perquè pugueu provar-les. Veureu que no tenen comparació amb les mandarines i taronges que compreu en els supermercats. Sense càmeres, gasos desverdizantes, sense ceres. El gust dels nostres cítrics és el gust original sense manipulacions, un gost incomparable.


En el sistema de comercialització convencional del sector dels cítrics, moltes vegades ha primat l'aspecte extern per sobre de la qualitat del producte.

A causa de que la temporada òptima de recollida del fruit és relativament curta, les grans cooperatives i els comerciants majoristes, opten per recollir el fruit verd, i madurar-artificialment en cambres frigorífiques, amb gas etilè i altres productes químics.

Posteriorment, quan el color taronja ja és l'adequat, se sotmet a la fruita a tota una línia de cintes transportadores on, s'obliga els fruits a rodar per elles per calibrar al mil·límetre les diferents mides, provocant, per molta cura que es tingui, petits cops continuats, per acabar submergint-la en cera química calent, per donar-li la brillantor artificial que tenen quan les veiem al supermercat. Aquesta cera està damunt de la pell de la taronja setmanes senceres, fins que arriba a la nostra taula.

El resultat és una textura estovada, i un sabor menys dolç, artificial i moltes vegades, extremadament àcid.

Per això, apostem pel nostre sistema de comercialització. Mentre la fruita no estigui madura i en el seu punt òptim de sabor, aquesta varietat figurarà com "no disponible", per tant, la que sí que es podrà adquirir, estarà en el moment de màxima qualitat. A més, en el moment que rebem la comanda, es procedirà a recol·lectar la fruita de l'arbre i la portarem al servei de missatgeria, que us la lliurarà en 24 hores com a màxim.